Založ si blog

Neomylní politici opozície.

Na našej politickej scéne sa začínajú objavovať politici, ktorí (podľa ich úsudku) majú vždy iba pravdu. Propomína mi to starý vojenský vtip, ktorý budem parafrázovať.

Zákon 1 : Politik opozície má vždy pravdu.

Zákon 2 : Ak politik opozície nemá pravdu, tak platí zákon 1.

Natíska sa mi otázka čo títo ľudkovia vedia? Títo vševedkovia opozície vedia „pracovať“, bohužial iba na tlačovkách a pred kamerami. Keď sa vypnú kamery, aj oni zhasnú ako sfúknuté sviece.

Naozaj by som rád videl ľudí, ktorí ich volia, alebo im dajú pri voľbách svoj hlas ako sympatizanti.

Kám kráčaš Slovensko??? Vidím pred tebou veľkú priepasť.

 

 

VEDA – božstvo súčasnosti I.

08.12.2023

Viera v božstva je primeraná svojej dobe. Každá doba mala svoje náboženstvo a svoje božstva. Národy ich nazývali rôzne – Marduk, Jupiter, JAHVE, Alah, atď. Ľudia verili svojím božstvám a robili to, čo im tieto božstva cez svojich služobníkov, prorokov, kňazov „nariadili“, lebo boli presvedčení, že je to tak správne. Nepochybovali o „odkaze [...]

Pravidlá prepúšťania.

19.11.2023

Spomínam si na jedného môjho spolupracovníka. Ničím nevynikal, bol až šedivo priemerný a venoval sa prevažne iba svojej práci, v ktorej dosahoval také výsledky, že mu nikto nič nemohol vyčítať. Pretože nechodil s nami na žiadne pivá, nezapadol do nášho kolektívu (do našej bandy) a s nikým nemal žiadne sociálne väzby. Keď vznikla potreba, aby sme mali požiarneho a [...]

K môjmu národu.

06.03.2022

Všetky národy majú príslovia, v ktorých je niečo z nich. Teda, ktoré ich veľmi dobré charakterizujú. V širokých stepiach Ruska kozáci hovorili cudzincom s úsmevom. Cár je ďaleko a boh vysoko – teda spoliehaj sám sa na seba. Iní boli naučení, že od nikoho sa nedočkajú pomoci. K bohu sa modli a k brehu vesluj. A teraz o nás. My ako? Čo robiť (Černiševskij sa už [...]

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 36
Celková čítanosť: 75901x
Priemerná čítanosť článkov: 2108x

Autor blogu

Kategórie